[CPZ] Specijalizantske priče vol. 2 – “Atraktivne specijalizacije”

Objavljeno 20.02.2020.

Nakon uspješno održanih prvih Specijalizantskih priča pod nazivom ”Kako je na kirurgiji?”, Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim zborom Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organiziraju i drugu panel raspravu u seriji ”Specijalizantskih priča” na kojoj će se predstaviti specijalizanti i mladi specijalisti trenutno ”atraktivnih” specijalizacija: Dermatovenerologije, Otorinolaringologije, Oftalmologije.

Specijalizantske priče predstavljaju uvod u Dane zdravstvenih karijera u RH te će se na njima, kroz razmjenu iskustava specijalizanata i/ili mladih specijalista raznih specijalizacija, studentima medicine omogućiti bolji uvid u različite specijalizacije, budući da je odabir specijalizacije jedan od glavnih problema koji ih muče.

Druge po redu ”Specijalizantske priče” održat će se 24. veljače od 17:00 do 18:30 sati u Novoj vijećnici na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Šalata 4.

Sudionici:
➡ Dr. sc. Kristina Žužul, specijalistica dermatovenerologije, privatna ordinacija
➡ Dr. sc. Andro Košec, specijalist otorinolaringologije, KBC Sestre milosrdnice
Goran Marić, specijalist oftalmologije, KBC Sestre milosrdnice

”Specijalizantske priče” održavat će se dva puta mjesečno, a raspored ostalih redovito ćemo objavljivati na internetskoj stranici Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu: www.bit.ly/specijalizantske_priče!