[CROSS14] Dođite na CROatian Student Summit

Objavljeno 10.04.2018.

U utorak 10. travnja 2018. u 17 sati u dvorani „Miroslav Čačković“ počeo je četrnaesti po redu Croatian Student Summit. Tema ovogodišnjeg kongresa je „Health Promotion“, a kongres se održava G. Dok se svečano otvaranje s uvodnim predavanjima održava na dekanatu, ostali dani kongresa ove godine su organizirani u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“.

Croatian Student Summit već je tradicionalni događaj na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a osnovna ideja je promoviranje suradnje između kolega biomedicinskog područja i postavljanje temelja zajedničkog rada u svrhu razmjene novih ideja i poznanstava.

Registracije za kongres održavaju se u utorak 10.4. od 11:00 do 16:45 na Šalati 3 te u srijedu 11.4 od 9:00 do 12:00 u predvorju Škole narodnog zdravlja. Prilikom registracija, sudionici će moći odabrati jednu od dvanaest radionica koje će se održati u sklopu kongresa, a u organizaciji studenata i studenskih sekcija.

Sudionici će imati priliku poslušati brojna zanimljiva predavanja povezana s temom promocije zdravlja, uspješnosti prevencije raznih bolesti, organizaciji zdravstvenog sustava u Hrvatskoj i svijetu te utjecaju životnog stila na mentalno i sveukupno zdravlje čovjeka.

Točan raspored kongresa nalazi se ovdje, dok popis pozvanih predavača i njihove teme možete pogledati ovdje.

Vidimo se na CROSS-u i ove godine!