Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Djelatnici, Studenti
15. 12. 2015.

Dan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i proslava 98. obljetnice Fakulteta

Svečanom sjednicom Fakultetskoga vijeća u četvrtak 17. prosinca 2015. u 13 sati u dvorani “Miroslav Čačković”, Šalata 3, obilježit će se 98. obljetnica najstarijega medicinskoga fakulteta u Republici Hrvatskoj – Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Svečanu sjednicu otvorit će dekan prof. dr. sc. Marijan Klarica uvodnom riječi, a događanju će prisustvovati ugledni uzvanici koji će uputiti prigodne govore i čestitke.

Kao i svake godine, bit će dodijeljena Nagrada “Medicina” – u znak priznanja i zahvalnosti za promicanje načela humanosti i etičnosti u skrbi za teško bolesne ljude, a u čast i slavu Medicine, Čovjeka i Humanosti – za koju će obrazloženje dati akademik Marko Pećina.

Potom će uslijediti dodjela nagrada najuspješnijim znanstvenicima Fakulteta koji su obranili disertaciju u akademskoj godini 2014./2015.

Također, zaposlenicima umirovljenima u akademskoj godini 2014./2015. bit će uručene zahvalnice.

Svečanu sjednicu svojim će izvedbama uveličati Pjevački zbor studenata Medicinskog fakulteta Lege artis.

Svečana sjednica Fakultetskog vijeća prigodom dodjele Dekanovih nagrada održati će se dan ranije, u srijedu 16. prosinca 2015.g. u 13:00 sati u dvorani “Miroslav Čačković”, Šalata 3.