Kao i prijašnjih godina Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu će i ove godine održati “Dan otvorenih vrata” u subotu, 16. travnja 2016. godine. 

Program počinje u 10,00 sati obilaskom brojnih Katedri i Zavoda iz područja anatomije,fiziologije, histologije, biologije, kemije, fizike i mnogih drugih. Zatim je u 12,00 sati predviđeno kratko predstavljanje Medicinskog fakulteta u dvorani Čačković od strane dekana, prof.dr.sc. Marijana Klarice nakon kojeg slijedi program otvorenog tipa na kojem će prof.dr.sc. Jasna Lovrić, predsjednica Povjerenstva za upis, odgovarati na pitanja zainteresiranih vezana za upis na Medicinski fakultet. Nakon predavanja predviđa se još jedna serija obilazaka Katedri i Zavoda do 15 sati.

Radujemo se dolasku brojnih zainteresiranih prije svega srednjoškolaca iz cijele Hrvatske, a još više novim generacijama studenata za koje se nadamo da će  im sudjelovanje na “Danu otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu” proširiti vidike vezane za percepciju medicine, liječništva, odabira budućeg zanimanja ili čak potvrde odabira zvanja doktora medicine kao svog životnog poziva.

Ukoliko imate bilo kakav upit, slobodno nas kontaktirajte na: kdrudez@gmail.com