Odjel za doktorske studije / Ured za doktorate

[UZSM] Call for applications for enrolment in PhD programme “Biomedicine and...

Published 10.05.2019.

15 PhD Fellowship positions available in the Marie Skłodowska-Curie actions...

Published 16.01.2017.

[PhD PROGRAMME] Biomedicine and Health Sciences – Call for applications

Published 23.09.2016.

Studij pokriva slijedeća polja područja biomedicine i zdravstva: Temeljne medicinske znanosti, Kliničke medicinske znanosti, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, i ima ambiciju da pokrije sve grane tih triju polja. Nositelj studija je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a suradna ustanova u smjeru Molekularna medicina je Institut „Ruđer Bošković“ u Zagrebu. Cijeli je Studij zamišljen tako da polaznicima pomogne u onom osnovnom – izradi disertacije.

 

Voditeljstvo studija

Doktorskim programom rukovodi Voditeljstvo studija na čijem je čelu voditelj studija, te zamjenik i potreban broj pomoćnika. Voditeljstvo bira Fakultetsko vijeće (Fakultetsko vijeće  za pitanja poslijediplomske nastave) na rok od četiri godine. U proširenom sastavu u voditeljstvo studija ulaze voditelji smjerova i predstavnici doktoranda (studenata). Voditeljstvo studija se brine o rasporedima, normalnom održavanju nastave, pomaže kandidatima u nalaženju mentora, provodi postupak prijema kandidata u doktorski program. Voditeljstvo studija organizira postupak recenzije i re-evaluacije pojedinih nastavnih sadržaja. 

Uvjeti upisa i postupci odabira polaznika usklađeni su s tzv. “Zagrebačkim preporukama”  Druge europske konferencije o harmonizaciji doktorskih studija u biomedicini i zdravstvu.

There are currently no documents.

Maja Budanko

Referentica za doktorate i znanstvena zvanja

+385 1 45 66 971

Anita Putrić

Referentica doktorskog studija

+385 1 45 66 987

Ingeborg Remich

Tajnica doktorskog studija, promocije doktorati

+385 1 45 66 904