Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Natječaji, Studenti
23. 2. 2021.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse za ak. god. 2020./2021.

Rok: 30. travnja 2021. (u 12 sati za online prijave)

Podsjećamo Vas da je otvoren drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse za akademsku godinu 2020./2021.

Natječaj je namijenjen studentima i doktorandima koji stručnu praksu žele započeti u razdoblju od 1.6.2021. do 30.7.2021. (detaljnije u tekstu natječaja), a završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Postoji mogućnost ranijeg zatvaranja natječaja (ovisno o broju zaprimljenih prijava i dostupnosti financijskih sredstava) stoga preporučamo da se prijavite što prije, odnosno odmah po pronalasku prihvatne institucije i dobivanja prihvatnog pisma (Acceptance Confirmation).

Budući da se natječajna dokumentacija predaje preko Ureda za međunarodnu suradnju Medicinskog fakulteta, potrebno je dostaviti dokumentaciju našem Uredu najmanje tjedan dana prije željene prijave na Sveučilište kako bi se dokumentacija mogla pravovremeno obraditi.

Detalji o natječaju nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a za sva dodatna pitanja i predaju dokumentacije kontaktirajte gđu Jasnu Turković, Ured za međunarodnu suradnju (jasna.turkovic@mef.hr).

Oznake:

Erasmus