Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Studenti
22. 2. 2021.

Poziv na sudjelovanje u aktivnostima Festivala znanosti

Poštovani kolege, ovim vas putem pozivamo da se aktivno uključite u obilježavanje Festivala znanosti koji će se održati od 10. – 15. svibnja 2021. godine. Glavna tema je KULTURA ZNANOSTI, tema koja je zamišljena prošle godine, ali se Festival iz epidemioloških razloga nije održao. Kao i prijašnjih godina, Festival se bavi svim znanstvenim temama koje bi mogle biti zanimljive i poučne širokoj javnosti. Vrlo blizu terminu Festivala obilježava se i Svjetski tjedan cijepljenja, što bi mogla biti osobito prigodna tema za naš Fakultet.

Većina aktivnosti u Zagrebu tradicionalno se održava u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“, no i ove godine možete organizirati aktivnosti na svojim Zavodima ukoliko je to moguće. Težnja je organizatora da se što više aktivnosti održe na otvorenom, u dvorištu Tehničkog muzeja. Također, ukoliko netko želi snimiti svoje izlaganje, može dostaviti video koji će se objaviti na web stranici i facebook stranici Festivala.

Ukoliko biste voljeli održati radionicu, prezentaciju ili predavanje, molimo da dostavite kratki sažetak predavanja/radionice (preporučeno ¼ kartice teksta, do maksimalno 800 znakova) i popis suradnika koji će sudjelovati u radionicama te priložite kontakt telefon i e-mail adresu predavača/voditelja radionice.

Molimo da navedeno dostavite do srijede, 10. ožujka 2021. godine na e-mail adrese
kristina.mlinac.jerkovic@mef.hr ILI vladimir.damjanovic@mef.hr

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Koordinatori Festivala znanosti za Medicinski fakultet u Zagrebu,
Kristina Mlinac Jerković i Vladimir Damjanović