Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Studenti
10.06.2021.

Poziv za donacije – Zajedno za MEF

Nakon niza razornih potresa teško su oštećene zgrade Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, najstarijeg Medicinskog fakulteta u Republici Hrvatskoj s neprekinutim stogodišnjim djelovanjem.

U oštećenim zgradama se nalaze nastavni prostori, medicinska knjižnica, učionice, laboratoriji za izvođenje znanstvenih i stručnih projekata i aktivnosti u kojima se kroz duže vrijeme neće moći obavljati znanstveni, nastavni i stručni rad.

Kratki film o stanju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu nakon potresa možete pogledati i/ili preuzeti sa sljedeće poveznice: http://cloud.hiim.hr/owncloud/index.php/s/lFnEiDLLuYbEgR5.

Film sa prijevodom na engleski jezik možete pogledati i/ili preuzeti sa sljedeće poveznice: http://cloud.hiim.hr/owncloud/index.php/s/dEnuE5FDhVgNa5p

Kako bi se zgrade obnovile i osigurala sigurnost naših studenta, nastavnika i zaposlenika pozivamo sve Alumne, suradne ustanove i tvrtke, prijatelje i sve druge koji nam žele pomoći da donacijom pomognu u obnovi Fakulteta.

Donacije ”ZAJEDNO ZA MEF” se mogu uplatiti na sljedeći bankovni račun za kunsku i deviznu uplatu:

IBAN: HR8423400091110024619

Sveučilište u Zagrebu Medicinski fakultet,

Šalata 3, 10000 Zagreb

Model plaćanja: HR00

Poziv na broj: 1950

Opis plaćanja: ZAJEDNO ZA MEF

SWIFT/BIC BANKE: PBZGHR2X

Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

Zahvala i popis svih donatora su na ovoj poveznici.

Oznake:

Video