U subotu 25. svibnja 2019. na Bundeku u vremenu od 10 do 14 sati udruga SVE za NJU po drugi put organizira javnozdravstvenu akciju „To nisu samo ženske stvari“. Cilj akcije je podizanje svijesti u javnosti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma i pružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama. Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji žele doći i dati podršku. Osobito pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest žene nije samo ženska stvar.

Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su utrke u 2 kategorije: utrka 800 m – počinje u 11:30 sati i utrka 4 km – počinje u 12:00 sati.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20.05.2019. Startnina iznosi 70,00 kn. Podizanje startnih paketa bit će na Centralnoj livadi na štandu SVE za NJU na dan utrke od 10 do 11.30 sati.

Prijavite se  OVDJE.

Sav prihod namijenjen je radu Centra za psihološku pomoć SVE za NJU.

Ako ne možete sudjelovati na utrci, a želite dati podršku, majicu možete naručiti na mail adresi: utrka@svezanju.hr

Glavni partneri akcije su INA i Astra Zeneca, a akciju podržavaju Decathlon i Zagrebački atletski savez. Akcija se održava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba.

Pratite nas na facebook-u.