Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
23. 2. 2021.

Medicinski fakultet osigurao pristup časopisima izdavača Oxford University Press

Medicinski fakultet za svoje je djelatnike i studente osigurao pristup prestižnim medicinskim časopisima izdavača Oxford University Press (OUP).

Među pretplaćenim časopisima su naslovi poput European Heart Journal, Endocrine Reviews, Human Reproduction Update, JNCI: Journal of the National Cancer Institute, Brain, Neuro-Oncology, Journal of Crohn’s and Colitis, Clinical Infectious Diseases, Cardiovascular Research, Epidemiologic Reviews, British Journal of Surgery… Čak 26 naslova rangirano je među top 10 časopisa u odgovarajućim tematskim JCR kategorijama.

Pristup je moguć na mrežnim stranicama izdavača, kao i izravnim poveznicama s PubMeda. U tijeku su  dogovori oko postavki udaljenog pristupa.

Uz nedavno produljenje pristupa bazi e-časopisa i e-knjiga izdavača Elsevier – ClinicalKey, ovom novom pretplatom dodatno se nadopunjuju postojeće pretplate Sveučilišta u Zagrebu i nacionalnog konzorcija za nabavu e-izvora.

Medicinski fakultet i u ovim zahtjevnim vremenima nastavlja ulagati u znanstvenu izvrsnost, te svojim članovima omogućuje pristup najrelevantnijim izvorima. Pozivamo vas da to iskoristite!

Oznake:

Oup