[BEST] Prijave za proljetne stručne seminare do 24.11.

Objavljeno 31.10.2019.

Faks je tek počeo, a ti već razmišljaš o idućim ljetnim praznicima? Nemoj samo sanjariti o idućem ljetu jer već ovog proljeća imaš priliku posjetiti Španjolsku, Grčku, Italiju, Francusku, Kanarske otoke i još mnogo drugih država zapadne i istočne Europe putem BEST proljetnih stručnih seminara! Možeš birati između čak 21 europskih sveučilišta gdje imaš priliku upoznati puno zanimljivih ljudi, stvoriti nezaboravne uspomene i sklopiti mnogobrojna prijateljstva!

Prijave su počele i traju do 24.11.2019., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 kratka pitanja. Listu seminara možeš naći na https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.

Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno – čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: iva.blaskovic@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu http://www.best.hr/en/home/.

Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: iva.blaskovic@best.hr