VII. HRVATSKI KONGRES NEUROZNANOSTI

Objavljeno 06.09.2019.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na VII. HRVATSKI KONGRES NEUROZNANOSTI koji će se održati u Zadru, od 12. do 15. rujna 2019. godine.

Organizatori skupa su Hrvatsko društvo za neuroznanost (HDN), Hrvatski institut za istraživanje mozga (HIIM) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Znanstveni centar izvrsnosti za temeljnu, kliničku i translacijsku neuroznanost (ZCI – Neuro), Razred za medicinske znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Sveučilište u Zadru.

Sve informacije o 7. hrvatskom kongresu neuroznanosti možete pronaći na ovoj poveznici.

Kongres započinje 12. rujna predstavljanjem Znanstvenog centra izvrsnosti za temeljnu, kliničku i translacijsku neuroznanost (ZCI – Neuro) te javnim predavanjem „Building the human brain: molecular logic of neural circuit formation“prof.dr.sc. Nenada Šestana s Yale University.

Kongres se nastavlja 13. rujna predsjedničkim simpozijem na kojem sudjeluju ugledni neuroznanstvenici s Yale University, King’s College London, Rutgers University, Harvard Medical School, Boston University, Universidad de la Laguna, University of California San Francisco i University of Nebraska. Na simpoziju će biti predstavljena najnovija istraživanja i trendovi u neuroznanosti. Program završava 14. rujna predavanjem prof.dr.sc. Zoltana Molnara s University of Oxford.

  Program kongresa

Mjesto održavanja: Sveučilište u Zadru, Obala kralja Petra Krešimira IV. 2