Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
25.01.2023.

10. generacija polaznika studija “Menadžment u zdravstvu – LMHS“ završila je s nastavom

Posljednjim nastavnim modulom "Upravljanje javnozdravstvenim programima - mentalno zdravlje", koji se 20. siječnja 2023. godine održao u prostoru Hrvatske liječniče komore, završena je nastava 10. generacije poslijediplomskog studija "Menadžment u zdravstvu – LMHS“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U subotu, 21. siječnja 2023. godine, polaznici tzv. "X generation LMHS-a" prikazali su završne prezentacije u kojima su odgovorili na pitanje: "“Koje sam liderska znanja i menadžerske vještine naučio i usvojio tijekom studija  i kako ih mislim primijeniti u (“profesionalnom”)  životu”. Jedno od pitanja je bilo i “Koji trenutak, događaj, osobu ili spoznaju s LMGS studija ćete pamtiti?".

Uz nominiranje nastavnika i kolega te pojedinih aktivnosti tijekom studija koji su ostavili utiske ovoj generaciji, zajednički je zaključak svih 28 polaznika da je „uspješan tim najbolji pokazatelj pravog liderstva“.

Voditelj poslijediplomskog studija Menadžment u zdravstvu prof. dr. sc. Stjepan Orešković s nastavnicima studija te suradnicima bez kojih ne bi bilo moguće logistički sve ovo organizirati, Patriciju Janković i Nikolu Sekulo, istaknuli su veliko zadovoljstvo ovom generacijom studenata te s entuzijazmom iščekuju nove polaznike.

Poslijediplomski specijalistički studijski program Menadžment u zdravstvu (Leadership & Management of Health Services) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utemeljen je 2003. godine kako bi na ovom području stvorio standarde izvrsnosti te je ubrzo postao međunarodno prepoznat i priznat program obrazovanja lidera i menadžera u zdravstvu.