Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Središnja medicinska knjižnica
11.05.2022.

17. MICC „Kroz sito i rešeto: što i kako vrednovati u znanosti i visokom obrazovanju?“ – 14.6. (MEF) od 10 sati

Središnja medicinska knjižnica, uz potporu Medicinskog fakulteta i tvrtke Wolters Kluwer, i ove godine organizira konferenciju MICC – Medical Information Conference Croatia.

Skup je to namijenjen liječnicima i informacijskim stručnjacima u području biomedicinskih znanosti, ali otvoren je i za ostale djelatnike u medicini i zdravstvu, studente i zainteresiranu javnost.

Sedamnaesti MICC nosi naslov „Kroz sito i rešeto: što i kako vrednovati u znanosti i visokom obrazovanju?“ Na konferenciji će biti govora o načinima vrednovanja znanstvenih aktivnosti, s posebnim osvrtom na novije međunarodne inicijative koje se zalažu za redefiniranje sustava vrednovanja. Teme će uključivati i međunarodne ljestvice vrednovanja sveučilišta, odgovornu primjenu bibliometrijskih pokazatelja u različitim evaluacijama, načine vrednovanja projekata, kao i vrednovanje nastavnih i stručnih aktivnosti. U planu su i dvije radionice aktualne tematike: upravljanje istraživačkim podacima i novosti iz portfelja tvrtke Wolters Kluwer.

Skup boduje Hrvatska liječnička komora (izlagači -15 bodova; sudionici -10 bodova).

MICC 2022 održat će se uživo, 14. lipnja 2022. godine, s početkom u 10:00 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Srdačno vas pozivamo i potičemo da nam se pridružite i da uživo razgovaramo o ovoj važnoj temi!

Za one koji neće biti u mogućnosti osobno doći, organizirat ćemo prijenos elektroničkim putem.

Registracija je obvezna, a sudjelovanje besplatno.

Detaljnije informacije pronaći ćete na mrežnim stranicama: http://ark.mef.hr/MICC/