Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Studenti, Znanost
04.03.2020.

U Hrvatskoj od 16. do 22. ožujka 2020.

Hrvatsko društvo za neuroznanost, Hrvatski institut za istraživanje mozga i Znanstveni centar izvrsnosti za temeljnu, kliničku i translacijsku neuroznanost Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 16. do 22. ožujka 2020.devetnaesti puta u Hrvatskoj organiziraju “Tjedan mozga”, kampanju u svijetu poznatu kao Brain Awareness Week.

U organizaciji su se pridružile sastavnice Sveučilišta u Splitu, Osijeku i Rijeci te članovi Hrvatskoga društva za neuroznanost u tim sveučilišnim središtima. Istodobno, očekuju se aktivnosti u sveučilišnim centrima u Zadru, Dubrovniku, Varaždinu, kao i u zdravstvenim ustanovama u Zagrebu i drugim gradovima.

Svih ovih godina cilj je bio upoznati širu javnost sa značenjem istraživanja mozga u 21. stoljeću – Stoljeću uma. Hrvatsko društvo za neuroznanost ove je godine izabralo novu zanimljivu temu Tjedna mozga s ciljem nastavka dijaloga s javnošću o značajnim pitanjima iz istraživanja mozga pod nazivom “Mozak i evolucija”!

Konačni raspored Tjedna mozga bit će zaključen do 13. ožujka 2020. godine. Raspored događanja i sve dodatne informacije moći ćete pronaći na mrežnoj stranici Hrvatskoga instituta za istraživanje mozga.