Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
18.06.2024.

2nd Workshop on Mass Spectrometry in Life Sciences, Zagreb, PMF, 19.-21.9.2024.

2nd Workshop on Mass Spectrometry in Life Sciences, međunarodni skup i radionica s ciljem okupljanja i promocije proteomike te primjene spektrometrije masa u biokemiji, molekularnoj biologiji, farmaciji, biomedicini i srodnim područjima, ordržat će se u Zagrebu od 19. do 21. rujna 2024. godine.

Plenarni predavači su uvaženi znanstvenici iz inozemstva, prof. dr. sc. Gabriel Mazzucchelli, Mass Spectrometry Laboratory, Faculty of Sciences, University of Liège, Belgium i dr. sc. Philipp Spät, Proteome Center Tübingen, Eberhard Karl University of Tübingen, Germany, uz niz vrhunskih domaćih i stranih predavača. Plenarna i pozvana predavanja te posterska sekcija održat će se 19. i 20. rujna 2024. u poslijepodnevnim satima.

19. i 20. rujna 2024. u jutarnjim satima, kao i tijekom subote 21. rujna 2024. održat će se praktična radionica računalne obrade i analize podataka dobivenih MS-om (software za obradu podataka, vizualizacija i interpretacija proteomskih podataka). Praktična radionica je besplatna za sudionike skupa, ali je broj mjesta ograničen na 25.

Rok za predaju sažetaka za posterske prezentacije je 31. kolovoza 2024. , a prijave na 2nd MS Workshop zaprimaju se do 6. rujna 2024.

Više obavijesti o radionici: https://msworkshop.chem.pmf.hr/

Prijave na radionicu: https://forms.office.com/e/W1A7i3dtmN