Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Informacije pristupnicima za upis u 1. godinu studija medicine na MEF ZG u ak. god. 2023./24. – Rok za dostavu dokumentacije je 7.6.2023.g. (srijeda). Test provjere znanja održat će se 7.7.2023.g. (petak). Detaljnije ovdje.

Djelatnici, Studenti, Znanost
03.01.2018.

Simpozij “Enigma antikoagulansa i tromboprofilakse”

Nakon iznimno uspješno održanih šest PharMED simpozija, iznimna nam je čast obavijestiti Vas o nastavku PharMED projekta koji na međuinstitucionalnoj platformi nudi liječnicima i magistrima farmacije nove spoznaje o suvremenoj farmakoterapiji.

Projekt se održava u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva Hrvatskog društva mladih liječnika HLZa. Voditelji projekta su prof. dr. sc. Igor Francetić, dr. med., spec. kliničke farmakologije i doc. dr. sc. Maja Jakševac Mikša, mag. pharm.

7. PharMED simpozij s radionicom održati će se u ponedjeljak, 29. siječnja 2018., u velikoj dvorani Hrvatskog liječničkog doma, Šubićeva 9, Zagreb s početkom u 16:00 sati na temu: ENIGMA ANTIKOAGULANSA I TROMBOPROFILAKSE

Na svakom PharMED simpoziju dvorana Hrvatskog liječničkog zbora je puna, okupi se preko 170 sudionika liječnika raznih specijalnosti, liječnika obiteljske medicine, specijalizanata i magistara farmacije, svih dobnih skupina, koji vrlo interaktivno sudjeluju u radionicama!

Projekt PharMED proizašao je iz potrebe za sustavno osmišljenim, redovitim informiranjem liječnika i magistara farmacije o novim dostignućima na području suvremene farmakoterapije.

Program se nalazi ovdje.

Oznake:

7. pharmed