Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
14.05.2024.

“9. Dani zdravstvenih karijera u RH” 21.5. (utorak) i 12.6. (srijeda) na MEFu

Organizacijom konferencije "9. Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj" Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu želi pružiti uvid budućim i sadašnjim zdravstvenim djelatnicima u mogućnosti i perspektive koje pruža Republika Hrvatska. Nakon vrlo uspješno organizirane konferencije u proteklih osam godina Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu i Centar za zdravstvene sustave, politike i diplomaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu žele i ove godine zdravstvene djelatnike ohrabriti na ostanak u Hrvatskoj, a sve dionike zdravstvenog sustava želimo potaknuti na konstruktivan dijalog.

Osobita nam je želja informirati studente medicine o tome što ih očekuje po završetka studija u sustavu zdravstva RH te upoznati s potencijalnim izazovima pred kojima će se naći.

Besplatne prijave, program i ostale informacije o konferenciji dostupne su putem službene web stranice: https://dzk.mef.hr/, a ove godine se prvi dan konferencije održava u svibnju (21.5.), a drugi u lipnju (12.6.).

Poveznica za sudjelovanje na konferenciji - https://zoom.us/j/91832968886?pwd=RFlUSE96YU9qeHU2TmlqWGsyR0Z3dz09