Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Znanost
31.01.2019.

Jiri Nantl – Intervju u prestižnom magazinu eLife

Jiri Nantl, direktor institute CEITEC, sastavnice sveučilišta Masaryk iz Brna, dao je intervju o projektu „Life Science Aliance: Closing Research and Innovation Divide in the EU“ (Alliance4Life) za prestižni magazin eLifehttps://elifesciences.org/interviews/f4bd979a/alliance4life.

Naš Fakultet je ponosan što je član konzorcija projekta i što smo aktivni u svim njegovim tematskim skupinama (Focus groups).

Treći sastanak projekta održan je u Zagrebu od 3. do 5. prosinca. U studenom smo organizirali i okrugli stol. O svemu tome smo već izvještavali na mrežnim stranicama fakulteta i u mef.hr-u. Vijesti o projektu kao i nedavno izašao drugi Newslatter možete pronaći na: http://alliance4life.ceitec.cz/.

Fotografije sa sastanka održanog na našem Fakultetu dostupne su putem sljedeće poveznice: http://alliance4life.ceitec.cz/news/the-3rd-alliance4life-meeting-in-zagreb/