Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Alumnij, Djelatnici, Znanost
24.01.2017.

Poziv na učlanjenje povodom 100. obljetnice Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Poštovani kolege, budući članovi AMAMUZ-a,

prigodom stote obljetnice Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i devedesete obljetnice Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar priprema
se monografija za obilježavanje tih velikih događanja. Kako sam, kao predsjednik Društva bivših studenata i prijatelja  Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMAMUZ – Almae Matris Alumni Medicine Universitatis Zagrebiensis) zadužen da napišem prilog o našoj udruzi, predlažem vam da se i vi nađete na popisu članova, koji će biti otisnuti u monografiji.

Potrebno je na adresu zsosic@snz.hr poslati podatke:  ime i prezime, naslove i titule, OIB te E-mail adresu. OIB se neće pojaviti u monografiji, nego je, prema novom Zakonu o udrugama, obvezatan u popisu članova.

Rok za predaju priloga je kratak pa, ukoliko želite, pošaljite svoje podatke što prije.

Uz puno pozdrava bilježim se,

Zvonko Šošić
Predsjednik AMAMUZ-a

Oznake:

Alumni