Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Alumnij, Djelatnici, Natječaji, Studenti, Znanost
31.01.2017.

AMAC-UK raspisao Nagradu za studente i mlade znanstvenike za 2017. godinu

Almae Matris Alumni Croaticae – Ogranak za Veliku Britaniju (AMAC-UK) raspisao je akademsku nagradu za 2017. godinu u iznosu od 1.000 GBP za jednokratni posjet znanstvenoj instituciji u Velikoj Britaniji, sa svrhom da studentima i mladim znanstvenicima iz Republike Hrvatske omogući i olakša ostvarenje projekata iz njihovog područja interesa. Cilj nagrade je, prije svega, pomoći kvaliteti znanstvenog rada u institucijama u Domovini. Nužno je da projekt uključuje posjetu ili pospješuje znanstveni kontakt i suradnju s institucijama u Velikoj Britaniji iz danog područja.

Kandidat za ovu nagradu mora biti

  1. sadašnji ili bivši student jednog od sveučilista u Republici Hrvatskoj, koji nije stekao doktorat, ili ga je stekao u prethodnih 5 godina.
  2. osoba s državljanstvom Republike Hrvatske
  3. osoba sa stalnim boravkom i/ili radnim odnosom u Republici Hrvatskoj

Kandidati koji udovoljavaju gore navedenim uvjetima mogu se prijaviti direktno na adresu AMAC-UK.

Prijave za nagradu i preporuke moraju biti primljene najkasnije do ponoći 24. travnja 2017. 

Upute za prijavu nalaze se ovdje i na mrežnim stranicama AMAC-UK.

Obrazac za prijavu nalazi se ovdje.