Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Informacije pristupnicima za upis u 1. godinu studija medicine na MEF ZG u ak. god. 2023./24. – Rok za dostavu dokumentacije je 7.6.2023.g. (srijeda). Test provjere znanja održat će se 7.7.2023.g. (petak). Detaljnije ovdje.

Djelatnici, Studenti, Znanost
07.03.2018.

Stručni skup”Od istraživanja do komercijalizacije”

BIOCentar Vas poziva na stručni skup “Od istraživanja do komercijalizacije” koji će se održati 8.3.2018. i na kojem će sudjelovati svjetski prepoznati znanstvenici! BIOCentar kao inkubacijski centar za bioznanosti u partnerstvu s MedILS-om i Genosom organizira stručni skup na kojem će predavanja održati svjetski prepoznati znanstvenici. Ostvarivanje ovakvih događanja nastoji okupiti sve relevantne dionike i ponuditi doprinos izgradnji poduzetničkog ekosustava u području bioznanosti kroz razmjenu dobrih praksi i priliku za umrežavanje.

Cilj ovog stručnog skupa je izložiti najnovija znanstvena i komercijalna postignuća nekih od najistaknutijih hrvatskih znanstvenika u području bioznanosti i kroz panel raspravu pružiti uvid u njihova razmišljanja o trenutnom stanju bioznanosti u Hrvatskoj i svijetu.

Predavači:
akademik Slobodan Vukičević
prof. dr. sc. Igor Štagljar
prof. dr. sc. Miroslav Radman
prof. dr. sc. Gordan Lauc
prof. dr. sc. Mladen Merćep

prof. dr. sc. Lovorka Grgurević

Sudjelovanje na simpoziju je besplatno.

Za sve dodatne informacije i prijavu posjetite http://events.biocentre.eu/simpozij

Oznake:

Biocentar