Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
15.06.2022.

Budi i ti liječnik Hrvatske vojske!

Briga za ozlijeđenog vojnika stara je koliko i rat. A rat je star koliko i povijest. Možda stariji. U svim organizacijama, pa tako i u vojsci, liječnici imaju nezamjenjivu ulogu. U svom svakodnevnom poslu vojni liječnici liječe, skrbe o zdravlju vojnika, planiraju i organiziraju zdravstvenu potporu. Vojni liječnici rade u dinamičnom radnom okruženju, a uz izazove rada u različitim vremenskim i terenskim uvjetima, pruža im se mogućnost trajne medicinske izobrazbe. Spoznaje stečene kroz terenski rad od neprocjenjive su vrijednosti za medicinu. Osim što predstavljaju temelj oblikovanja vojne medicinske doktrine, danas, više nego ikad pružaju saznanja za organizaciju zdravstvene skrbi u izvanrednim uvjetima, prirodnim i ekološkim katastrofama, mirotvornim i humanitarnim misijama, akcijama traženja i spašavanja. Pandemija COVID-19, preživljeni potresi i poplave još jednom su naglasili važnost, nužnost i korisnost vojnog medicinskog poziva.

Ministarstvo obrane nudi poticajne uvjete zapošljavanja, jasan vertikalan profesionalan razvoj te stjecanje golemog medicinskog i životnog iskustva u Republici Hrvatskoj ali i u međunarodnim misijama i operacijama u kojima sudjeluje Hrvatska vojska.

U skladu sa potrebama Oružanih snaga RH, Ministarstvo obrane objavljuje natječaje za doktore medicine, liječnike, neposredno nakon završetka fakulteta kao i specijaliste različitih struka. Tko je spreman za dinamično radno okruženje, izazove, rad u različitim vremenskim i terenskim uvjetima i na trajnu medicinsku izobrazbu, neka se prijavi na sljedeći natječaj.

Prijavite se na konferenciju "7. Dani zdravstvenih karijera u RH" 27. i 28. lipnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i tamo saznajte detaljne informacije o radu u Hrvatskoj vojsci.

Za sve informacije o postupku prijama medicinskog osoblja u djelatnu vojnu službu te uvjetima i mogućnostima zaposlenja u Oružanim snagama dostupan je kontakt: vojni.lijecnici@morh.hr

https://www.morh.hr/vojni-lijecnici/