Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
14.03.2023.

Cestovna utrka “162 stube” – 1.4. (subota) u 12 sati

16. cestovna utrka „162. stube“ održat će se u subotu 1. travnja 2023. od 12 do 14 sati u organizaciji Sportske udruge studenata medicine – SportMEF. Prema dugogodišnjoj tradiciji start je ispred zgrade dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na adresi Šalata 3B.

Prijave su otvorene i dostupne na poveznici: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1917.
Na dan utrke prijave su moguće na licu mjesta od 10:00 do 11:30 sati. Sudjelovanje na utrci se ne naplaćuje.

Dužina staze iznosi 4200 metara, a natjecati se možete u četiri kategorije: MEF Woman, MEF Man, ABSOLUTE Woman, ABSOLUTE Man.

Utrka kreće obilježenom rutom sa Šalate, nastavlja se na Gajdekovu, Suhinovu, Grškovićevu i Rockefellerovu ulicu oko Škole narodnog zdravlja "Andrija Štampar" pa povratno prema Medicinskom fakultetu te putem Novakove i Šoštarićeve ulice do podnožja Schlosserovih stuba. Nakon što trkači savladaju 162 stube ponovno ih dočekuje Šalata i cilj na mjestu gdje je utrka počela; ispred Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Za sve sudionike pripremljene su promotivne majice i okrjepa, a najbolja tri natjecatelja u svim kategorijama bit će nagrađena medaljama i poklonima.

Osim navedenoga, svi natjecatelji će imati i priliku sudjelovati na radionicama brojnih studentskih sekcija i udruga koje će se održavati u prostorijama Fakulteta.