Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
22.09.2022.

Članovi pjevačkog zbora “Lege artis” sudjelovali na međunarodnom zborskom festivalu C.H.O.I.R. u Njemačkoj

Pet je članova Pjevačkog zbora Medicinskog fakulteta Lege artis, od milja prozvanih legićima, sudjelovalo u kolovozu ove godine na međunarodnom zborskom festivalu C.H.O.I.R. u njemačkom Ochsenhausenu. Okruženi zborskim kolegama iz osam država i nadahnuti zvukom Dvořákove Mise u D-duru i Mendelssohnova Magnificata, studenti Morana Belović, Vita Guljaš, Marta Mihin, Bruno Mioč i Vjekoslav Štambuk proveli su dva nezaboravna praznična tjedna.

Osim vrhunskog zborskog doživljaja zahvaljujući dirigentu Arndtu Henzelmannu, Kijevskom simfonijskom orkestru i organizaciji krovne njemačke institucije za glazbenu edukaciju djece i mladeži, Landesakademie für die musizierende Jugend in Baden-Wuerttemberg, legići su predstavili hrvatsku kulturu, s posebnim naglaskom na hrvatsku glazbenu ostavštinu, na zavidnoj razini. Nije nedostajalo ni umrežavanja -  na festivalu je sudjelovao i zbor Medicinskog fakulteta u Łódźu. Bio je to izvrstan zaključak sezone u kojoj su legići veličanstvenim koncertom proslavili 10. rođendan, ali i uvertira u nadolazeću sezonu u kojoj se vesele novim projektima i članovima.