Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se istoga dana obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
20.02.2024.

CROatian Student Summit – CROSS 19 (9. do 12.4.2024.g.)

Devetnaesti Croatian Student Summit - CROSS održat će se od 9. do 12. travnja 2024. godine na zagrebačkom Medicinskom fakultetu u organizaciji Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Tema ovogodišnjeg kongresa je: “T.E.A.M.”, što stoji za “Together Everyone Achieves More”.

Rok za prijavu sažetaka je 26. veljače 2024., a više podataka o načinu sudjelovanja dostupno je na sljedećoj poveznici:https://cross.mef.hr/o-crossu/kako-sudjelovati.

Croatian Student Summit - CROSS međunarodni je znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskog područja, koji je proteklih godina pronašao svoje mjesto kao jedan od vodećih studentskih kongresa u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Summit već je tradicionalni događaj na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu ustanovljen još 2004. godine, kada je skupina entuzijasta i zaljubljenika u liječničku profesiju i znanost odlučila unaprijediti studentski standard, pružiti mladim znanstvenicima priliku da prezentiraju svoje radove i testirati svoje sposobnosti organizacije zahtjevnog projekta.