Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Djelatnici, Studenti
28. 1. 2021.

Tribina “COVID – Cjepivo objašnjeno bez varki, interesa i deluzija”

Na inicijativu studenata   Studentske sekcije za infektologiju i Studentske sekcije za neuroznanost te uz pomoć Studentske sekcije za javno zdravstvo „Andrija Štampar“ Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, uz pomoć svojih uglednih nastavnika i vanjskih suradnika, vodećih eksperata u ovom području, organizira stručnu tribinu „COVID – Cjepivo objašnjeno bez varki, interesa i deluzija” za studente medicine i mlade liječnike na kojoj će se raspraviti najnovije stručne spoznaje o cjepivu protiv COVID-19.

Panelisti na tribini su prof.dr.sc. Goran Tešović, izv. prof. dr. sc. Robert Likić, prof. dr. sc. Vladimir Trkulja, prim. dr. sc. Bernard Kaić, izv. prof. dr. sc. Martina Rojnić Kuzman i doc. dr. sc. Goran Sedmak.

Tribina će se održati u dvorani Miroslav Čačković Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 28. siječnja 2021. godine u 18 sati s direktnim prijenosom na Youtube kanalu Studentske sekcije za neuroznanost.

Poveznica za prijenos tribine je: https://youtu.be/0nzus6AAAdg

Oznake:

Video