Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Informacije pristupnicima za upis u 1. godinu studija medicine na MEF ZG u ak. god. 2023./24. – Rok za dostavu dokumentacije je 7.6.2023.g. (srijeda). Test provjere znanja održat će se 7.7.2023.g. (petak). Detaljnije ovdje.

Novosti
30.03.2023.

Dekanska konferencije u Rijecu u sklopu konferencije “Izazovi i budućnost medicinske izobrazbe u RH”

Medicinski fakultet u Rijeci, Texas Tech University Health Sciences Center El Paso (USA), Hrvatska liječnička komora, Sveučilište u Rijeci i Klinički bolnički centar Rijeka organiziraju međunarodnu konferenciju First International Conference on Teaching and Learning in Medical Education, u sklopu koje će biti održan i satelitski simpozij First International Student Symposium on Future Doctors Educating the World.

U četvrtak 30.3. je u Rijeci odžran uvodni dio konferencije pod nazivom “Izazovi i budućnost medicinske izobrazbe u Republici Hrvatskoj” s Dekanskom konferencijom na kojoj uz dekana našeg Fakulteta prof. dr. sc. Slavka Oreškovića sudjeluju i dekani ostalih hrvatskih medicinskih fakulteta te Medicinskog fakulteta u Mostaru.

Konferencija je namijenjena medicinskim i drugim edukatorima u zdravstvu, upravama, studentima medicine i drugih studija u području zdravstva, specijalizantima, administratorima i svima koji sudjeluju u medicinskoj edukaciji. Održat će se više od 110 izlaganja, a sudjelovat će 70-ak pozvanih predavača te 30 studentskih udruga i organizacija iz 10 država.