Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
20.09.2022.

Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Rektor je na prijedlog Povjerenstva za Rektorovu nagradu, koje je pregledalo studentske radove dostavljene od strane sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, nagradio ukupno 176 radova za Rektorovu nagradu u šest kategorija: 109 radova u a) kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora), 18 u b) kategoriji za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora), 1 u c) kategoriji za individualni ili timski znanstveni i umjetnički rad u području translacijskih istraživanja (jedan do deset autora), 8 u d) kategoriji za “veliki” timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora), 5 u e) kategoriji za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i 35 u f) kategoriji za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021/2022 (unizg.hr)

Čestitamo svim dobitnicima, a posebno studenima našeg Fakulteta!!!

Rektorovu nagradu za individualni znanstveni rad dobili su:

  • Ante Vidović
  • Diana Kovač
  • Ivan Novak
  • Ante Petrović, Dominik Kutlić
  • Anđela Krstulović Opara, Dominik Ljubas

Rektorovu nagradu za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici dobili su:

  • Hrvoje Šoljić, Inga Kunert, Grgur Matolić, Kiara Brnetić, Duje Škaričić, Anđela Krstulović Opara, Adrijan Repušić, Matilda Sabljak, Petar Samardžić, Kristina Štajminger
  • Luka Prgomet, Stjepan Frkanec, Marin Boban, Laura Plešnar, Karla Kroflin, Karla Lužaić, Jakov Emanuel Bogdanić, Katarina Bilić, Alojzija Brčić, Sara Vujanić, Dinko Ezgeta, Anamarija Prišćan, Lucija Zeljko, Anja Božić, Marija Grebenar, Mislav Galić, Kristina Krstanović, Dora Vogrinc, Antonia Vukšić, Matej Krišto, Leo Matijašević, Ariana Sović, Lovro Mijalić, Zrinka Vuksan-Ćusa, Iva Renić, Klara Bosnić, Sven Lasta, Emil Vrkljan, Jakov Rafael Romić, Katarina Božić, Inga Abramović, Kristijan Vrdoljak, Ana Marija Jurković, Jurica Putrić Posavec, Adrijana Strabić

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 28. rujna 2022. u 13.30 sati u dvorani Auditorium maximum D1 i D2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga broja mjesta u dvorani, molimo da za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) pošaljete po jednoga predstavnika studenata, koji će preuzeti priznanja za sve nagrađene studente.

Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Fakultet elektrotehnike i računarstva najkasnije do 12.45 sati.

Prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dobitnici Rektorove nagrade a) i b) kategorije dužni su pripremiti postere svojih radova.

Izložba postera nagrađenih radova održat će se virtualno, a upute za izradu postera bit će poslane izravno studentima.