Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Središnja medicinska knjižnica, Studenti
07.10.2020.

Elsevier Clinical Key – produljenje pristupa i webinar

Medicinski fakultet produljio je ugovor za pristup bazi Elsevier Clinical Key do rujna 2022. godine. Time je svim djelatnicima i studentima omogućen nastavak pristupa vrijednim e-knjigama, e-atlasima, e-časopisima, multimedijskim i ostalim sadržajima u bazi.

Pozivamo vas na edukaciju za učinkovito korištenje Clinical Keya. U ponudi su dva termina:

četvrtak, 08. 10. 2020. od 10:00

utorak, 13. 10. 2020. od 14:00

Edukacija je besplatna, no registracija je obavezna. Nakon odabira termina putem e-pošte primit ćete sve detalje potrebne za pristup.

Predviđeno trajanje – 45 minuta.

___________________________________

Za korištenje baze ClinicalKey izvan mreže fakulteta potrebno je izraditi osobni račun pomoću institucijske adrese e-pošte (@mef.hr ili @student.mef.hr). Potom, za aktiviranje udaljenog pristupa, u izborniku treba kliknuti na Remote access (dok niste ulogirani). E-poštom stići će vam poveznica kojom potvrđujete svoj identitet nakon čega vam se omogućuje pristup.

Eventualna pitanja uputite na adresu smk@mef.hr.

Oznake:

Smk