Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
09.02.2022.

Eramus+ Natječaj za mobilnost studenata u akad. god. 2022./23.

Erasmus+ Natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak u akad. god. 2022./23.

Rok: 25. veljače 2022. u 12 sati

Obavještavamo vas da je Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj “Erasmus+ Natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak za akad. godinu 2022./23. prema programskim zemljama (KA131)”.

Potrebno je prijaviti se on-line te prijavnu dokumentaciju (u pisanom obliku) dostaviti u Urudžbeni ured Medicinskog fakulteta naslovljeno na Ured za međunarodnu suradnju, Jasna Turković zaključno s gore navedenim rokom.

Uz kriterije objavljene u samom tekstu natječaja, dodatni kriteriji* i sustav bodovanja za odabir kandidata Medicinskog fakulteta su sljedeći:

Dosadašnje ocjenemax. 5.0 bodova
Znanje jezika zemlje domaćinamax. 5 bodova
Pismo motivacijemax. 5 bodova
Dosada neostvarena mobilnost1 bod
*Ponavljanje godineminus 4 boda
Ukupno potrebno bodova za odabir:10 bodova

Popis Sveučilišta prema kojima je mobilnost moguća se nalazi na sljedećem linku.

Za sve detalje oko prijave molimo studente da dobro prouče tekst natječaja. U slučaju dodatnih pitanja kontaktirajte gđu Jasnu Turković, Ured za međunarodnu suradnju (jasna.turkovic@mef.hr; 01 4566 903).