Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Centri, Natječaji, Stručne službe
13.05.2016.

Erasmus+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja ak. god. 2016./2017. – programske zemlje (KA103)

Raspisan je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 – Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103) u ak. god. 2016./2017. za aktivnosti:

· podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)

· kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)

· osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Sveučilište u Zagrebu, http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20162017-programske-z/.

Osobe koji se žele prijaviti na ovaj natječaj, a ispunjavaju uvjete navedene u natječaju, trebaju dostaviti potrebnu dokumentaciju s naznakom „Natječaj za Program ERASMUS+ – nastavno i nenastavno osoblje, ak. god. 2016./17. – programske zemlje“ na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb i na elektroničku adresu staff@unizg.hr sa zaključno 6. lipnja 2016.