Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici
06.12.2021.

Erasmus+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2021./2022.

Obavještavamo vas da je raspisan Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA131) u ak. god. 2021./2022. za sljedeće aktivnosti u razdoblju od 1. ožujka do 30. rujna 2022.:

  • podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/

Po propozicijama natječaja, prijavna dokumentacija za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica je sljedeća:
1. prijavni obrazac (isprint iz online prijave)
2. sporazum o mobilnosti: nastavni plan/plan rada koji ispunjava kandidat, a ovjerava matični fakultet/akademija, po mogućnosti i prihvatna ustanova
3. pozivno pismo s prihvatne ustanove (prihvaća se i e-mail poziv), ako prihvatna ustanova nije mogla potpisati nastavni plan/plan rada, v. smjernice u Posebnom dijelu
4. životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku (poželjno na Europass obrascu), do 4 najviše stranice
5. dokaz o zaposlenju na Ugovor o radu/djelu na matičnoj sastavnici – sastavnica obvezno navodi do kada traje Ugovor o radu/djelu i radno mjesto kandidata (ne slati kopiju Ugovora)
6. potpisana suglasnost dekana/rektora za odsutnost kandidata s radnoga mjesta zbog planirane mobilnosti.

Rok za dostavu ispunjenog i potpisanog od strane kandidata Sporazuma o mobilnosti (Mobility Agreement, sken ili original) Uredu za međunarodnu suradnju Medicinskog fakulteta na potpis prodekana prof. dr. sc. Boris Brkljačića je ponedjeljak, 20. prosinca 2021.

Rok za online prijavu i fizičku predaju potpune dokumentacije Sveučilištu je srijeda, 22. prosinca 2021. do 12 sati (podne).

Oznake:

Erasmus