Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
19.05.2023.

Erasmus+ stručna praksa 2023./24. – 1. krug

Rokovi: preporučamo što raniju prijavu;

Krajnji rok29. rujna 2023. 

Obavještavamo Vas da je objavljen prvi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse (u trajanju od minimalno 2 kalendarska mjeseca) za akademsku godinu 2023./2024.

Krajnji rok za prijavu je 29. rujna 2023. no pogledajte tekst natječaja za pregled datuma parcijalnih rokova i rezultata.

Natječaj je namijenjen studentima i doktorandima koji stručnu praksu žele započeti u razdoblju od 11. rujna 2023. do 4. ožujka 2024. (detaljnije u tekstu natječaja), a završetak mobilnosti je najkasnije 30. rujna 2024.

Studenti 6. godine mogu prijaviti stručnu praksu i mora im biti odobrena prije diplome (polaganja završnog ispita i predaje diplomskog rada) – njihova stručna praksa mora započeti (od 12.9.2023. nadalje) i završiti unutar godine dana od diplomiranja.

Postoji mogućnost ranijeg zatvaranja natječaja (ovisno o broju zaprimljenih prijava i dostupnosti financijskih sredstava) stoga preporučamo da se prijavite što prije, odnosno odmah po pronalasku prihvatne institucije i dobivanja prihvatnog pisma (eng. Acceptance Confirmation).

Budući da se natječajna dokumentacija predaje preko Ureda za međunarodnu suradnju Medicinskog fakulteta, potrebno je dostaviti dokumentaciju našem Uredunajmanje tjedan dana prije željene prijave na Sveučilište kako bi se dokumentacija stigla pravovremeno obraditi. 

Detalji natječaja nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a za sva dodatna pitanja i predaju dokumentacije kontaktirajte Jasnu Turković, Ured za međunarodnu suradnju (jasna.turkovic@mef.hr; 01 4566 903).