Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se istoga dana obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
10.11.2023.

Erasmus+ stručna praksa 2023/24 – 2. krug

Rokovi: preporučamo što raniju prijavu;

Krajnji rok29. veljače 2024. 

Obavještavamo Vas da je objavljen drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse (u trajanju od minimalno 2 kalendarska mjeseca) za akademsku godinu 2023./2024.

Krajnji rok za prijavu je 29. veljače 2024. no pogledajte tekst natječaja za pregled datuma parcijalnih rokova i rezultata.

Natječaj je namijenjen studentima i doktorandima koji stručnu praksu žele započeti u razdoblju od 12. veljače 2024. do 1. kolovoza 2024. (detaljnije u tekstu natječaja), a završetak mobilnosti je najkasnije 30. rujna 2024.

Postoji mogućnost ranijeg zatvaranja natječaja (ovisno o broju zaprimljenih prijava i dostupnosti financijskih sredstava) stoga preporučamo da se prijavite što prije, odnosno odmah po pronalasku prihvatne institucije i dobivanja prihvatnog pisma (eng. Acceptance Confirmation).

Budući da se natječajna dokumentacija predaje preko Ureda za međunarodnu suradnju Medicinskog fakulteta, potrebno je dostaviti dokumentaciju našem Uredu najmanje tjedan dana prije željene prijave na Sveučilište kako bi se dokumentacija stigla pravovremeno obraditi. 

Detalji o natječaju nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a za sva dodatna pitanja i predaju dokumentacije kontaktirajte Jasnu Turković, Ured za međunarodnu suradnju (jasna.turkovic@mef.hr; 01 4566 903).