Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
17.05.2024.

Erasmus+ stručna praksa 2024/25 – 1. krug

Rokovi: preporučujemo što raniju prijavu / krajnji rok18. rujna 2024. 

Obavještavamo Vas da je Sveučilište u Zagrebu objavilo prvi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse (u trajanju od minimalno 2 kalendarska mjeseca) za akademsku godinu 2024./2025.

Krajnji rok za prijavu je 18. rujna 2024. no pogledajte tekst natječaja za pregled datuma parcijalnih rokova i rezultata.

Natječaj je namijenjen studentima i doktorandima koji stručnu praksu žele započeti u razdoblju od 16. rujna 2024. do 1. kolovoza 2025. (detaljnije u tekstu natječaja), a završetak mobilnosti je najkasnije 30. rujna 2025.

Postoji mogućnost ranijeg zatvaranja natječaja (ovisno o broju zaprimljenih prijava i dostupnosti financijskih sredstava) stoga preporučamo da se prijavite što prije, odnosno odmah po pronalasku prihvatne institucije i dobivanja prihvatnog pisma (eng. Acceptance Confirmation).

Budući da se natječajna dokumentacija predaje preko Ureda za međunarodnu suradnju Medicinskog fakulteta, potrebno je dostaviti dokumentaciju našem Uredu najmanje tjedan dana prije željene prijave na Sveučilište kako bi se dokumentacija stigla pravovremeno obraditi.

Detalji o natječaju nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a za sva dodatna pitanja i predaju dokumentacije kontaktirajte Jasnu Turković, Ured za međunarodnu suradnju, Šalata 3, 2. kat, soba 202 (jasna.turkovic@mef.hr; 01 4566 903).