Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Katedre
22.05.2018.

Prof. dr. sc. Sanja Kolaček na čelu Europskog udruženja za dječju gastroenterologiju, hepatologiju i prehrenu

Na nedavno održanom kongresu Europskog udruženja za dječju gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu prof. dr. sc. Sanja Kolaček izabrana je za njegovu novu predsjednicu, velikom većinom glasova.

Europsko udruženje za dječju gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu (ESPGHAN) vodeće je svjetsko udruženje koje okuplja kliničare i znanstvnike iz područja pedijatrijske gastroenterologije, hepatologije i prehrane.

Postati predsjednik ovog europskog društva je neizmjerno veliki uspjeh. To je ne samo nagrada prof.dr.sc. Kolaček za njen dosadašnji znanstveni i stručni rad, nego i potvrda da je, osim u Hrvatskoj i u Europi priznata kao vodeći stručnjak u pedijatrijskoj gastroenterologiji.

Značaju ovog postignuća doprinosi i činjenica da je profesorica Kolaček prva predsjednica koja dolazi s područja Centralne i Istočne Europe.

Čestitamo profesorici Kolaček na izboru i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

Fotografija: Marko Prpic/PIXSELL

Oznake:

Espghan