Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Katedre
16.05.2019.

Sa svečanog ispraćaja pokojnika koji su svoja tijela darovali studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Svečani ispraćaj pokojnika koji su svoja tijela darovali studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu uz prisutnost svih studenata prve godine studija medicine, demonstratora i nastavnika na Zavodu za anatomiju „Drago Perović“ te pratnju pjevačkog zbora studenata Medicinskog fakulteta, Lege artis održan je u srijedu 15. svibnja 2019. godine u 13:45 sati u Velikoj dvorani Krematorija na Mirogoju.

Nakon prigodne zahvale dekana Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Marijana Klarice zahvalu su uputili studenti i demonstratori Fakulteta nakon čega je uslijedila propovijed dekana Katoličkog bogoslovnog fakulteta prof. dr. sc. Marija CifrakaLege artis je prigodnim izvedbama odao počast pokojnicima te je ovom prilikom obavljeno i polaganje urni darivatelja u grobnicu.

Fotografije: Sandra Kežman

 /> <img class=

Oznake:

Foto izvještaj