Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Studenti, Znanost
05.10.2018.

Tobias Kurth i Jess Rohmann : Causal Inference – Propensity Score

Pozivamo vas na dva predavanja s praktičnom demonstracijom pod naslovom „Causal Inference”  i „Propensity Score” koja će održati prof. dr. sc. Tobias Kurth, dr. med. s Harvard School of Public Health, zajedno sa svojom suradnicom Jessicom Rohmann, u petak 12. listopada 2018. s početkom u 10 sati u Dvorani A Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar”, Rockefellerova 4, Zagreb.

U prilogu se nalaze kratki životopisi predavača te sažetak predavanja i praktične demonstracije. Vjerujemo kako će vas tema zainteresirati obzirom na važnost uzročnog zaključivanja u znanstvenom i stručnom radu svih medicinskih disciplina te ubiktivarnosti rutinski prikupljanih podataka i nadolazećih sve većih mogućnosti sekundarne uporabe podataka u medicini i zdravstvu.

Gostujuća predavanja s praktičnom demonstracijom: Causal Inference – Propensity Score