Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
Djelatnici, Katedre, Studenti, Studiji, Znanost
10.07.2019.

9. Hrvatski kongres farmakologije s međunarodnim sudjelovanjem

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 9. HRVATSKI KONGRES FARMAKOLOGIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM koji će se od 25. – 28. rujna 2019. održati u Zagrebu, na Medicinskom fakultetu, Šalata 3, u organizaciji Hrvatskog društva farmakologa (HDF), Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), pod pokroviteljstvom Hrvatske akademije za znanost i umjetnost.

Ovogodišnji je Kongres iznimno bogatog sadržaja s 15 simpozija, 3 plenarna predavanja, 2 popularna predavanja, 3 Okrugla stola i 1 Radionicom, obzirom da obilježava 40 godina HDF-a i 100 godina Zavoda za farmakologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, kao suosnivača HDF-a.

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje na Kongresu, a posebno mlade znanstvenike na slanje sažetaka za izlaganje na poster sekciji (rok za uplatu kotizacije po nižoj cijeni je 15. srpnja 2019). Upute o pripremi sažetaka i ostale informacije o Kongresu nalaze se u pdf verziji Druge obavijesti u privitku ispod:

Druga obavijest – 9. Hrvatski kongres farmakologije 2019

U očekivanju vašeg dolaska, s poštovanjem,

Prof. dr. sc. Melita Šalković-Petrišić
Predsjednica Organizacijskog odbora Kongresa

Oznake:

Hdf