Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Djelatnici, Studenti, Znanost
03.04.2017.

2. Regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada”

U organizaciji tvrtke HIT konferencija 7. travnja, 2017. u Hypo Centru u Zagrebu održava 2. Regionalna konferencija digitalne medicine “Budućnost je sada” koja okuplja lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, a na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Ključne teme konferencije biti će najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije e-kartona, registara pacijenata i plaćanja po učinku (Value Based Healthcare). Konferencija će se baviti i ostalim temama iz područja zdravstva, fokusirana na projekte u digitalizaciji medicine koje donose opipljivu korist za pacijenta.

Najinteresantnije start-up tvrtke specijalizirane u zdravstvu predstavit će svoje inovacije uz osigurana edukacijska i informativna predavanja, podršku stručnjaka te vlastitu promociju i mogućnost prezentiranja poslovnih modela potencijalnim investitorima

Za zainteresirane nastavnike našeg Fakulteta tvrtka HIT konferencija je osigurala 3 besplatne kotizacije. Pozivaju se zainteresirani nastavnici MEFa koji bi htjeli prisustvovati konferenciji, da se do srijede, 5.04.2017. jave organizatorima (andrea.stanicic@hit-konferencija.hr).

Cijeli program konferencije se može vidjeti ovdje – hit-konferencija.hr/Program.