Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
03.05.2023.

International Conference on Extracorporeal Organ Support – Zagreb, 4.-6. svibnja 2023.

Hrvatsko društvo za nadomještanje funkcije organa, u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Firenci, organizira konferenciju „The International Conference on Extracorporeal Organ Support (ICEOS)“, koja će se održati u Zagrebu od 4. do 6. svibnja 2023. 

Cilj je sudionicima omogućiti sveobuhvatan pregled napretka kliničke skrbi, istraživanju i tehnologiji, ne samo s fokusom na problematiku bubrega i nadomjesne terapije, već i tehnikama u potpori kod drugih organa. 

Svrha konferencije je olakšavanje interdisciplinarne interakcije među liječnicima uključenima u zbrinjavanje pacijenata na intenzivnoj njezi i dijalizi, a izvodit će se kroz kombinaciju pozvanih predavanja, debate i susrete sa stručnjacima uz interaktivni način prezentiranja i učenja različitih tema.

Program:

Program ICEOS konferencije

Više o konferenciji i načinu sudjelovanja dostupno je ovdje.