Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Novosti
28.10.2021.

Izabrano novo vodstvo Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održanoj u utorak 26.10.2021.g. izabrano je novo vodstvo za akademsku 2021./2022. godinu.

Na dužnost predsjednika s 38 glasova za i 7 suzdržanih izabran je Ivan-Pavao Boras, student 4. godine Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Njegovim imenovanjem usvojen je predloženi Plan rada Studentskog zbora za akademsku 2021./2022. godinu. Na dužnost zamjenice predsjednika izabrana je Bruna Bandula, studentica 1. godine diplomskog studija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

Usvojeni Plan rada naglašava odgovorno djelovanje Studentskog zbora prema studentskoj populaciji i nužnost unaprjeđenja strukture rada kao polazne točke za daljnji rad.

Čestitke novom vodstvu uz želje za puno uspjeha u radu!