Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Djelatnici, Središnja medicinska knjižnica, Studenti
20.05.2020.

Besplatni tečajevi za uspješno pisanje i objavljivanje znanstvenih i stručnih radova

Izdavačka kuća Karger studentima i znanstvenicima nudi dva tečaja za uspješno pisanje i objavljivanje znanstvenih i stručnih radova. Popis poglavlja kojima će se baviti tečaj o uspješnom pisanju znanstvenih radova možete pronaći na ovoj poveznici, a poglavlja tečaja o prijavi radova za objavljivanje u časopisima dostupna su ovdje.

Da biste ostvarili besplatni pristup potrebno je prijaviti se na adresu smk@mef.hr do 30.05. U poruci navedite svoje ime, prezime, ustanovu i zanimanje (student / nastavnik / liječnik…).

Nakon isteka roka za prijavu, putem e-pošte primit ćete kodove potrebne za pristup tečajevima. Pristup je besplatan do kraja lipnja (registrirati se treba prije 29.06.)