Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
10.06.2024.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavljen na ovogodišnjoj NAFSA konferenciji i sajmu

Na ovogodišnjoj konferenciji i sajmu NAFSA, održanoj u New Orleansu (Sjedinjene Američke Države), uz zajedničko sudjelovanje s drugim sveučilištima iz Hrvatske, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavio je svoj studijski program na engleskom jeziku Medical Studies in English međunarodnim studentima.

Konferencija NAFSA predstavlja ideje i globalne perspektive povezane s istraživanjem trendova u profesionalnome razvoju i napredovanju u karijeri, naglašavanje globalnoga imperativa za socijalnu pravdu i pristup te isticanje važnosti inkluzivne internacionalizacije za dugoročan učinak na lokalnu i globalnu zajednicu.

NAFSA uključuje programe koji podupiru: zdravlje i dobrobit studenata, nastavnika i osoblja u međunarodnoj obrazovnoj zajednici, ulogu čelnika u povećanju inkluzivnosti i izgradnji odnosa s ključnim dionicima, istraživanje međunarodnoga obrazovanja kao katalizatora i temelja za uključivu budućnost te transformativne ideje koje redefiniraju mobilnost studenata, nastavnika i osoblja.

Zahvaljujemo Hrvatsko-američkom društvu koje je naše predstavnike ugostilo u Belle Chasseu te Agenciji za mobilnost i programe EU na organizaciji.