Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
01.09.2023.

Ministarstvo hrvatskih branitelja dodijelilo je zahvalnicu Medicinskom fakultetu

Na svečanosti koja se u povodu Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu i Međunarodnog dana nestalih osoba održala 30. kolovoza 2023. u Varaždinu, Ministarstvo hrvatskih branitelja dodijelilo je braniteljske zahvalnice zdravstvenim ustanovama i medicinskim fakultetima koji sudjeluju u ekshumacijama, pregledima i identifikacijama posmrtnih ostataka žrtava iz Domovinskog rata.

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved uručio je zahvalnicu Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, koju je primila v. d. predstojnice Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku prof. dr. sc. Vedrana Petrovečki.

Uz zagrebački Medicinski fakultet laureati su Nacionalna memorijalna bolnica „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, Medicinski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Klinički bolnički centar Split i Klinički bolnički centar Osijek.

Više obavijesti: https://branitelji.gov.hr/vijesti/braniteljske-zahvalnice-za-doprinos-u-ekshumacijama-i-identifikacijama/4437