Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
Znanost
21.09.2021.

Morning Health Talk – Uspješna suradnja u razvoju zdravstvenih inovacija

Pozivamo Vas da nam se pridružite 29. rujna 2021. u terminu 10:30 - 12:30 h na trećem onlineMorning Health Talku kojeg Sveučilište u Zagrebu organizira kao EIT Health Hub za Hrvatsku.

Morning Health Talks su događaji namijenjeni umrežavanju dionika zdravstvenog sustava i dionika zainteresiranih za inovacije u zdravstvu s ciljem jačanja lokalnog inovacijskog ekosustava. Tema ovog događaja je Uspješna suradnja u razvoju zdravstvenih inovacija (Successful Partnership in Healthcare Innovation).

U okviru događaja, izv. prof. dr. sc. Maja Čikeš, dr. med. predstavit će akademsku studiju ENVAD-HF koja se provodi u šest istraživačkih centara diljem Europe, a financijski će ju poduprijeti partneri iz industrije, tvrtke Novartis i Abbott.

Projekt RECOGNISED i formiranje konzorcija 21 partnera iz devet zemalja za taj projekt predstavit će dr. sc. Martin de Kort, programski voditelj za znanost u mreži EATRIS (European infrastructure for translational medicine), u kojoj je Hrvatska član promatrač od travnja 2021.

Pozivamo Vas da se pridružite i poslušate o primjerima uspješnih suradnji u razvoju zdravstvenih inovacija te podijelite svoja iskustva tijekom diskusije koja će uslijediti.

Detalje programa možete pronaći u dokumentu ispod:

MHT Agenda

Molimo da svoje prisustvo potvrdite na poveznici: https://bit.ly/MHT2_2021

Događaj će biti bodovan od Hrvatske liječničke komore s 4 boda za pasivne korisnike.

Više o prošlom Morning Health Talku održanom u svibnju 2021. na temu Poticanja inovacija u zdravstvu možete saznati na https://www.universitas-portal.hr/zanimaju-vas-inovacije-u-zdravstvu/