Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr. Molimo studente, prilikom prijave obvezno ispunite i priložite svojem e-mailu upitnik koji se nalazi ovdje.

Stručne službe, Studiji, Znanost
12.05.2016.

Dan doktorata 2016. – 20. svibnja (petak) od 10 sati

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu po peti puta organizira sad već tradicionalni Dan doktorata koji će se održati 20. svibnja 2016. u prostorima Fakulteta, Šalata 3, s početkom u 10 sati. Posebno smo ponosni što od ove godine na Danu doktorata možemo prikazati doktorska istraživanja svih naših doktoranada s oba doktorska studija, Biomedicina i zdravstvo te Neuroznanost.

Dan doktorata je manifestacija otvorena za znanstvenu javnost, ali i obavezan dio izobrazbe na doktorskim studijima. Sastoji se od prikaza rezultata istraživanja ili planova istraživanja polaznika doktorskih studija sažecima i posterima. Na više od 160 postera prikazat će se istraživački rad najmlađe generacije budućih znanstvenika na Medicinskom fakultetu. Ova vrsta okupljanja doktoranada, mentora i uglednih međunarodno priznatih znanstvenika pruža nam svima veliku priliku za razmjenu iskustava i ideja u određenom području istraživanja, kao i u znanosti općenito.

Ove godine na Danu doktorata imamo posebno zadovoljstvo prikazati vrhunska istraživanja dvojice svjetski priznatih znanstvenika u području neurologije i neuroznanosti.

Osobita nam je čast pozvati Vas da svojom nazočnošću uveličate naš skup te, još važnije, dodatno ohrabrite mlade istraživače da ustraju u znanstvenom radu.

Program Dana doktorata možete pogledati ovdje.

 

 

Oznake:

Najava