Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studirajte na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! U tijeku su natječaji za upis na Integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine te na Diplomski studij sestrinstva. Više obavijesti dostupno je na https://mef.unizg.hr/upisi/diplomski/.

Novosti
19.06.2024.

Natječaj programa InnoStars Connect

Mreža EIT Health, koja djeluje u sklopu tijela Europske unije pod nazivom Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT), pokrenula je novi program InnoStars Connect.

Inicijativa ima karakter otvorenih inovacija i cilj joj je okupiti novoosnovane (startup) tvrtke, mala i srednja poduzeća, istraživače, sveučilišta i bolnice u Hrvatskoj i drugim srednje razvijenim zemljama, zemljama u usponu i najudaljenijim regijama Europe kako bi zajedno radili na razvoju i implementaciji inovacija.

Zahvaljujući ovoj inicijativi deset odabranih organizacija dobit će pristup najvećoj mreži inovacija u zdravstvu, financijskim sredstvima od 10 tisuća eura i stručnom savjetovanju predvodnika farmaceutske industrije kako bi testirali inovativna rješenja za goruće izazove u području zdravstva.

U velikoj završnici natjecanja EIT Health InnoStars najbolja tri tima natjecat će se za novčanu nagradu. Rok za prijavu je 30. lipnja.

Više o inicijativi i natječaju: Hrvatski inovatori dobili priliku za rješavanje europskih zdravstvenih izazova - Akademski