Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Studenti, nastavnici i ostali zaposlenici koji imaju simptome infekcije ili dokazanu bolest COVID-19 ili su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama moraju se obvezno javiti elektroničkom poštom na adresu: covid-mef@mef.hr

Novosti
17.09.2021.

Natječaj za demonstratore iz Anatomije

Poštovani kolegice i kolege,

prijave za demonstraturu iz predmeta Anatomija u akademskoj godini 2021./2022. provodit će se elektroničkim putem. Kako biste se prijavili za demonstraturu u ovoj akademskoj godini, potrebno je ispuniti Prijavni obrazac koji se nalazi ispod teksta. Obrazac je u pdf formatu koji se može ispunjavati – nakon što ispunite obrazac, spremite unesene promjene kao novi pdf dokument u kojem ćete riječi “prezime i ime” zamijeniti vlastitim prezimenom i imenom. Nakon što ste spremili ispunjeni obrazac, provjerite prikazuju li se ispravno ispunjena polja.

Ispravno ispunjeni obrazac potrebno je poslati na mail: ivan.banovac@mef.hr. U naslov/predmet elektroničke poruke obavezno je upisati riječ “prijava” kako bi se elektronička pošta ispravno filtrirala. Prijave se zaprimaju do 22. rujna 2021., a naknadno primljene prijave NEĆE se razmatrati. Prijavu moraju na vrijeme ispuniti SVI studenti (i novi i stari demonstratori) koji žele sudjelovati u demonstraturi u ovoj akademskoj godini.

Nakon isteka roka za prijavu, demonstratori koji su pravodobno predali svoje prijave dobit će obavijest o Uvodnom sastanku. Uvodni sastanak održat će se u on-line okruženju 23. rujna 2021. u popodnevnim satima, a sudjelovanje na Uvodnom sastanku bit će preduvjet za započinjanje demonstrature u ovoj akademskoj godini i za nove i za stare demonstratore.

Srdačan pozdrav,

Ivan Banovac, dr. med.

Prijava za demonstraturu 2021 2022 Prezime I Ime